Shiu i rrëmbyeshëm shkakton përmbytje dhe kaos në rrugët e Çairit

Si zakonisht, shiu i shndërron rrugët e Çairit në lumenj, shpeshherë duke shkaktuar edhe dëme në infrastrukturën rrugore, shkruan Shenja. Më poshtë keni disa foto të cilat tregojnë gjendjen momentale të disa rrugëve në lagjet e Gazibabës dhe Dizhonit.