Shkarkoni iLibri-Shqip platforma e parë mbarëshqiptare për libra me zë në gjuhën shqipe

0
198

iLibri-Shqip platforma e parë mbarëshqiptare për libra me zë në gjuhën shqipe (audiobooks), tani e pranishme për smartphones iOS dhe Android dhe mund të shkarkohet nga Apple Store dhe Google Play.

Në iLibri-Shqip do të dëgjoni libra të përzgjedhur të historisë së Shqipërisë, mbi figurat e njohura si heroi yne i madh Skenderbeu, Kanuni dhe Kultura e kombit në shekuj, si dhe librat më të përzgjedhur të letërsisë botërore të lexuar nga zërat mahnitës të aktorëve të Teatrit Kombetar të Tiranës.

iLibri-Shqip pasurohet çdo ditë me kryeveprat e letërsisë shqiptare dhe botërore.