Shtatë të vdekur, 144 të shëruar dhe 138 të infektuar nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 1621 testime, ndërsa 138 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në:

– Shkup 47
– Kumanovë 17
– Dibër 10
– Shtyp 16
– Prilep 2
– Tetovë 2
– Veles 5
– Bitola 5
– Ohër 2
– Kavadarci 1
– Gostivari 10
– Kriva Palanka 1
– Kochani 5
– Probistip 1
– Demir Hisar 1
– Makedonski Brod 6
– Vinicë 2
– Kratovë 1
– Kërçovë 3
– Resen 1

7 persona, dy pacientë nga Shkupi (64 dhe 67 vjeç), pacient nga Makedonski Brod (53 vjeç. ), pacient nga Kërçova (41 g), pacient nga Bitola (27 g), pacient nga Dibër (78 g) dhe pacient nga Shtipi (64 vjeç). Gjashtë pacientë janë të vdekur në gjendje spitalore, dhe një ekstra.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 144 pacientë të shëruar nga:

– Shkup 105
– Shtyp 9
– Prilep 2
– Tetovë 4
– Veles 1
– Bitola 5
– Gostivar 1
– Kochani 4
– Probistip 1
– Demir Hisar 2
– Berovë 1
– Kichevë 7
– Resen 2

Gjithsej 103938 testime covid janë bërë në vend-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10891, numri i pacientëve të shëruar është 6698, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3700.