Skandaloze: Policja nga Kumanova vozit si kaskadere (VIDEO)

Në TvTelma është dorëzuar një video skandaloze ku vërehet një police nga Kumanova duke vozitur me këmbë herë në dritare, herë mbi timon. Siç shihet, video është bë në autostradë. Video ka filluar të shpërndahet në rrjetet sociale më 11 dhe 12 maj dhe nuk perjashtohet mundësia të jetë bërë gjatë orës policore, sepse gjersa vozitë në autostradë nuk ka vetura tjera.

Полицајка од Куманово луфтира нозе на автопат

Полицајка од Куманово луфтира нозе на автопат

Geplaatst door Seir op Dinsdag 12 mei 2020