Sot në ora 17:00 vendoset nëse do të ketë orë policore për Bajram

Kryeministri Oliver Spasovski njoftoi se sot në ora 17 do të mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë në të cilën mes tjerash do të shqyrtohet edhe propozimi i Komisionit për Sëmundje Infektive i cili ka propozuar që gjatë këtij uikendi që përkon me festën e Fitër Bajramit dhe Ditës së Shën Cirilit dhe Metodisë, ora policore të filloj të shtunën në ora 19:00 dhe të zgjas deri të martën në ora 05:00./Alsat/