Spasovski: Propozimin e KSI-së për PCR test do ta shqyrtojmë urgjentisht dhe do të vendosim menjëherë

Kryeministri teknik Oliver Spasovski ka deklaruar se gjatë ditës do të shqyrtohet kërkesa e Komisionit për Sëmundje Invektive dhe do të miratohet një vendim.

Kjo deklaratë e Spasovskit pasoi pas propozimit të Komisionit për Sëmundje Infektive (KSI) që prej ditës së nesërme shtetasit e Serbisë, Kosovës, BeH dhe Malit të Zi, për të hyrë në vendin tonë, detyrimisht të posedojnë PCR test negativ për Covid-19, jo më të vjetër se 72 orë.