Stresi ia puth këmbët nënës

0
111

Surprizat për finalistët e BBVK nuk kanë të ndalur.

Në skenën ku po performonte Stresi, si befasi i erdhi nëna.

No description available.

Ai u emocionua dhe nisi të qaj më lot.

No description available.

Ai nuk hezitoi të bëj edhe një gjest të bukur, duke ia puthur këmbët.