Taravari: Do të shoh nëse kam mbështetjen e partisë për kryetar

0
96

Në Aleancën për Shqiptarët do të fillojë debati i brendshëm për konsolidimin e strukturave dhe kandidatët e mundshëm për kryetar të ri të partisë.

Në emisionin “Rruga Drejt”, ushtruesi i detyrës kryetar i ASH-së Arben Taravari tha se do të shikojë nëse ka mbështetjen e strukturave për tu kandiduar si kryetar.

Ai foli edhe për bashkëpunimin e mundshëm me partitë e tjera shqiptare para zgjedhjeve të ardhshme parlamentare.