Tateshi: Maqedonia nuk ka protokoll për kurim të të infektuarve

Mbremë në emisionin “click-plus” ishin të ftuar zv/ministri i shëndetësisë, Ilir Hasani dhe mjeku Bekim Tateshi nga Aleanca për Shqiptarët.

Bekim Tateshi nga ana e ASH-së foli edhe për protokolin e shërimit të Covid-19 ku tha se në Maqedoni akoma nuk ka protokol për të shëruar personat që janë të infektuar me Covid-19, përcjell nmk-post.com

Për më shumë ndiq VIDEON:

https://www.facebook.com/tv21hd/videos/496379944853143