Tërmeti shkund vendin tonë, epiqendra në kufirin me Kosovën-Serbi

Para pak minutash një termet ka goditur kufirin Maqedoni e Veriut – Kosovë – Serbi derisa dridhjet janë ndier edhe në kryeqytet dhe qytetet tjera të vendit në pjesën veriore dhe veriperendimore.

Ndonëse ende nuk ka të dhëna mbi magnitutën e tij, megjithatë dridhjet kanë shqetësuar qytetarët.