Tooni, ky është shqiptari i udhëtimeve më luksoze e gjithmonë klas

Ai është mjaft simpatik, trup sportiv e mbi të gjitha nëse hyn në instagramin e tij tooni_tooni do të shihni jetën super të shtrenjtë të tij. Por Tooni është shqiptar me origjinë nga Kosova që jeton në Zvicër dhe Londër, ose mund të themi falë angazhimeve që ai ka si biznesmen dhe shpesh dhe për qef atë e gjen në majë të avionave e në ato fluturime gjithmonë High Class. Për moshën e tij dhe arritjet ai ndodhet në nivelin e shumë pak atyre që kanë arritur të kenë një jetë të tillë mes qiellit dhe tokës e në vendet më luksoze.

https://instagram.com/tooni_tooni?igshid=rm3db2klhb0w