Tragjedia në Tetovë, mbërrijnë ekspertët gjermanë

Kanë mbërritur në vend ekipi I ekspertëve gjerman që duhet të hetojnë shkaqet dhe rrethanat e zjarrit në spitalin modular në Tetovës.

Ekipi gjerman nga Shërbimi Federal Kriminalistik (BKA) fillimisht përbëhet ngady krim-teknik/forenzikë për hetimin e zjarreve dhe dy krim/teknikë/forenzikë për matje laserike të hapësirave dhe fotografimin.

Ekspertët gjerman do të punojnë së bashku me krim-teknikët e MPB-së si mbështetje të PTHP-së gjatë hetimeve për konstatimin e shkaqeve të zjarrit në spitalin modular të Tetovës, që natën e 08 Shtatorit shkaktoi vdekjen e 14 personave.