Tre persona nga Tetova dhe pesë nga Gostivari nuk respektojnë orën policore

Për mosrespektim të orës policorej janë privuar nga liria 8 persona ,tre nga Tetova dhe pesë nga Gostivari konfirmoi zëdhënësi i SPB Tetovë Fatmir Rexhepi informon TetovaSot.

Rexhepi poashtu tha se persona në izolim me vendim të IShS nuk ka kurse kanë qenë të kontrolluar 247 persona prej të cilëve nga Tetova 246 dhe një nga Gostivari .Persona në vetë izolim nuk ka dhe nuk do të praktikohet më kjo masë.TetovaSot