Ushtria Serbe largon flamurin shqiptar nga liqeni i Ujmanit (VIDEO)

Në zonën e piknikëve sipër liqenit të Ujmanit, në Sanxhak, një person i panjohur vuri flamurin shqiptar, i cili u hoq nga njësitë e Ushtrisë serbe.

Siç ka mësuar Tanjug, flamuri është vërejtur herët në mëngjes, pas së cilës njësitë e Ushtrisë serbe mbërritën në vend nën pajisjet e plota të luftës dhe e hoqën atë.

Video: https://www.facebook.com/FMimagesAlbania/videos/306812127183079/?vh=e&extid=IDWKz4SnoeK9Umcz