“Veç kur ia dëgjon emrin, të tërqeth, por kur ta përjetosh ta shemb krejt botën” – Shaip Zeneli flet për përballjen e fëmijës së tij me sëmundjen e rëndë

0
51

Njëri nga themeluesit e Fondacionit për fëmijët me kancer, Shaip Zeneli në 99 Minuta rrëfeu momentet tronditëse dhe përballjen emocionale me sëmundjen e rëndë të leukemisë.

“Kjo luftë i ka rëniet dhe ngritjet e veta. Fillimi është gjithë rënie dhe është momenti kur ti veç shkon e ‘batis’ teposhtë. Prandaj ne me këtë fondacion tonin do të jemi ajo dora që të kap dhe të ndihmon të ngrihesh sa më shpejt psikologjikisht. Psiqikisht të jesh më i fortë dhe të vazhdosh luftën”, tha në 99 Minuta, Shaip Zeneli, përcjell Klan Macedonia

Sa përkrahje ka pasur nga institucionet, në çfarë kushtesh është trajtuar fëmija i tij dhe si e përballoi këtë “luftë” – rrëfimi në më pak se 2 minuta në videon më poshtë!