Vrasje e dyfisht dhe vetëvrasje në lagjen Aerodrom të Shkupit

0
71

Horror në lagjen Aerodrom të Shkupit. Dy vrasje dhe nje vetëvrasje tronditi sot banorët e rrethinës.Informacioni fillestar dhe ende jozyrtarenjë burrë vrau gruan e tijmotrën e saj dhe më pas vrau veten, njofton Press24.
Sipas informatave nga vendi i ngjarejes ka prani te madhe të policisë dhe vendi është e mbyllur plotësisht.
Policia ende nuk ka informata zyrtare.