Zaev: Kemi ofertën më të mirë!

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev nga Manastiri tha se ata kanë ardhur për ta ofruar më të mirën për këtë qytete për këtë komunë.

“Ajo më e mira ka emrin dhe mbiemrin Hristo Kondvoski. Kandidati për kryetar, edhe 31 emra dhe mbiemra si kandidat për këshillin. Jam i bindur se edhe ju jeni të bindur se më e mira për komunën tuaj është diçka që nuk duhet ta lëshonin nga dora. Unë e di këtë, ju e dini këtë. Hajde së bashku të fitojmë. A duhet unë që të falë për karakteristikat e Hristos kur ju e dini se kush është çfarë është. Njeri qytetar, biznesmen, njeri me zemër dhe duar shtruar për të gjithë qytetarët”, tha Zaev.