“Zëri nënës më thërret”, premierë nga artisti i njohur brenda dhe jashtë trojeve shqiptare Skifter Etemi

Ky është Artisti Skifter Etemi i cili prej vitesh njihet si nje nder Artistet me te mire qe ka “Nena Shqiperi”,projektet e sjella nder vite kane bere qe ky Artist te njihet anembane trojeve,aty ku ka shqiptare dhe flasin shqip.Projekti me I fundit eshte kenga :Zëri nën nënës më thërret ,kenge e cila menjehere pas publikimit u klikua dukshem.Artisti ne kete klip ka sjelle jo vetem mjeshterine e nje interpretimi fantastik,por dhe gershetimin e elementeve real sic eshte fjala e shenjte NËNË Kompozimi eshte sjelle nga mjeshtri Genci Malaj,I cili ka sjelle bashke me Artistin nje realizim me nota konkuruese ne tregun Shqiptar.Karakteristike e Artistit Skifter Etemi eshte vokali i pazevendesueshem dhe interpretimi skenik.Sna mbetet gje tjeter vetem se ti urojme suksese dhe sa me shume projekte muzikore te arrira,zeri I tij u degjofte kudo ku ka shqiptare ashtu si vete pjesmarrja e tij tregon.Skifter Etemi eshte nje nder kengetaret me te kerkuar te momentit anembane neper bote.