‘Zemra’, projekti i ri muzikor nga Lab (Video)

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. LAB quhet këngëtari i cili ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. LAB sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ Zemra” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti në fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, LAB është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikes shqiptare . Kënga – ZEMRA menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive.