Zgjerohet rrjeti i marketeve ‘Molla’, hapet lokali i dytë në Mynih

Tashmë familja e biznesmenit Ilir Sinani ka zgjeruar rrjetin e marketeve në qytetin gjerman Munchen, duke hapur kështu lokalin e dytë në qytet brenda pas hapjes së të parit në një periferi të qytetit.

Marketi ‘Molla’ është një ekskluzivitet për shqiptarët në Gjermani pasiqë në të gjinden produktet më të mira që janë në treg por edhe nga mbarë Kosova të cilat importohen në Gjermani dhe shqiptarët mund t’i gjejnë pikërisht në marketin ‘Molla’.

Me këtë rast, familja Sinani shpreh falenderimet e tyre të mëdha për të gjithë konsumatorët të cilët vizitojnë dhe blejnë produktet nga marketet e tyre pasiqë në të shiten produkte vendore nga Kosova e që mërgata gjithmonë ka kontriuar për të mirën e vendit të tyre.

Të gjitha produktet që kemi shfaqur në foto por edhe shumë të tjera nga dora e parë mund t’i gjeni kryesisht në marketet ‘Molla’ në Munich të Gjermanisë që si biznes është pronë e familjes Sinani.