Këngët e suksesëshme të Berat Alili & Rexhije Fazliu (Video)

alili

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive. Fal zerit shumë melankolil dhe te veqant Berat Alili ka terhequr vemendjen e publikut që ke paraqitjen e par publike.

Dy këngët e publikuara nga artisti në fjal vinë në bashkpunim me këngëtaren shumë të talentuar Rexhije Fazliu dhe menjëher pas publikimit janë vershuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive.