Amdi Bajramit nuk i intereson NATO, bën gjumë në Kuvend

amdi bajrami

Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut sot u zhvilllua seanca solemne për ratifikimin e protokollit për anëtarësim në NATO.

Në këtë seancë kishte edhe fjalime të krerëve shtetëror dhe korit diplomatik.

Por ajo që është kapur nga gazetarët, është deputeti Amdi Bajram, i cili vendosi të bëjë një sy gjumë.

Kjo nuk është hera e parë që Bajram të fotografohet duke fjetur në seancat e Kuvendit.