Në Kodrën e Diellit prej sot në përdorim teleferiku i ri me gjashtë ulëse

10-17-16-1582708326-ne-kodren-e-diellit-prej-sot-ne-perdorim-teleferiku-i-ri-me-gjashte-ulese_5e56187790c45.jpeg

Në qendrën tonë më të madhe të skrijimit Kodra e Diellit, sot do të përurohet gjashëulsja e re. Gjatësia e trasesë së teleferikut është 1.420 metra, ndërsa kapaciteti maksimal 3.200 skijues për një orë.

Në këtë ngjarje do të marrin pjesë kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut Oliver Spasovski, zëvendëskryeministri dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie midis Bashkësive Sadulla Duraki, ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, drejtori i përgjithshëm i Elektranava të Maqedonisë së Veriut Vasko Kovaçevski dhe drejtuesi i “ELEM Turs” Xhemail Jusufi.