Atika Ahmeti, një pasionante e vërtetë e modës që premton shumë

0
187

Këtë javë East Gate Mall është vërshuar nga adhuruesit e modës dhe dizajnit italian. Shkak për këtë ishte edicioni i 26-të i Fundjavës së Modës Shkup. Krijimet e markave të njohura italiane, u sollën para syve të publikut shkupjan, e me vet faktin se kolekcioni ishte prej vendit më të njohur të modes apo Italise, një gjë ishte e sigurtë se nuk mungoi glsmuri, eleganca e shkëlqimi. Por ajo që impresionoi,.magjepsi dhe la pa fjalë të pranishmit ishte kreatorja Atika Ahmet, e cila vetëm në moshë 13 vjeçare u paraqit në kete eveniment me kreacione mjaft elegante, kolorite që preken në shijen e shumicës së artdashësve të modës, të cilët këtë e shprehën përmes duartrokitjeve frenetike. Perndryshe Atika këtë talent e ka të trashëguar nga familje, qpo më sakt nga gjyshja dhe nëna e saj.