Publiku e pyet Xhulin: “Ku e ke pullën me të shkym? A shkymesh najherë?”

0
144

Juliana tha se ajo nuk ndalet asnjëherë se folur dhe punuar. Kjo pasi e pati një pyetje nga publiku se a ka ndonjë pullë për t’u fikur.

“Vërtetë nuk kam ndonjë pullë, unë mundem me ndalë veten kur dua, as edhe në gjumë nuk shkymna”.

“Unë nuk shkymna kurrë sepse jam energjike”, ka thënë Juliana.